2021 Güz Dönemi Kimya bölümü kapanan dersler ve Ders Ekle hk.

2021 Güz dönemi aşağıda isimleri yazılan dersler kapatılmıştır. Bu derslerde kayıtlı olan öğrencilerin programlarına uygun ders seçmeleri gerekmektedir.

KIM3481 Gr1 Kataliz ve Adsorpsiyon

KIM4461 Gr1 Gıda Katkı Madeleri ve Analiz Yön.

KIM4491 Gr2 Reaksiyon Kinetiği

6 Ekim günü sadece ders ekle işlemi sistemde açık olacaktır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için zorunlu veya seçmeli derslerini kontenjan nedeniyle alamayan ve kapanan derslerinin yerine ders alacak öğrencilerimizin ytukimyablm@yahoo.com adresine almak istedikleri dersin adını, grubunu iletişim bilgileriyle birlikte öğrenci ad-soyad ve numaralarını da ekleyerek mail atmaları önemle rica olunur.

Not: Ders ekle/bırak gününde(dün) 6 ekim için randevu verilen öğrencilerimizde aynı şekilde mail atarak isteklerini bildirebilir ve derslerinden geri kalmamış olurlar.